Om författaren

Hej!

Jag heter Andreas och bor i sydöstra Sverige och det är jag som skriver i BBS NORD. Syftet med mina inlägg och denna blogg är att jag vill berätta allt som händer i den italienska fotbollsklubben SS Lazio och den italiensk fotbollsklubben.

SS Lazio är, enligt mitt och många andras tycke, ett av de bästa lagen i Serie A och klubben är bland annat känd i Sverige för att Sven-Göran Eriksson var tränare här mellan 1997-2001.

En sak som jag vill hedra på denna blogg är supporten Gabriele Sandri som i november 2007 mördades av polis. Han var en DJ på väg till en fotbollsmatch mellan Inter och Lazio, när han sköts till döds av en polis i sin bil. Detta efter att supportrar mellan Lazio och Juventus drabbat samman utanför en vägkrog där han var på plats. Polisen som sköt hävdade att det var en olyckshändelse, att han sköt i luften, men blev senare dömd för mord. En tragisk händelse som aldrig borde ha inträffat! Jag planerar även att ta upp andra incidenteter kring Lazio Ultras.

Jag hoppas att denna blogg kan intressera dig, oavsett om du håller på Lazio eller inte. Själv började mitt fotbollsintresse redan tidigt, då jag följade med pappa som knatte på matcher runt om Sverige. Numera är det italiensk fotboll som jag gillar bäst. Varför Lazio? För att de helt enkelt är bäst!

HEJA LAZIO!

Vid frågor kan du ta kontakt med mig via mitt kontaktformulär.